Altaner, balkoner og terrasser

Vi tilbyder alle typer af løsninger indenfor altaner, balkoner og terrasser

Hvilket materiale skal du vælge din altan, balkon eller terrasse
løsning i?

Vi leverer individuelle løsninger af altaner, balkoner eller terrasser i aluminium, stål og jern. Vi kan med vores mange års erfaring indenfor smede branchen, vejlede dig i hvilken løsning, der vil passe bedst og opfylde dit behov. Vi udfører i alt indenfor altaner, balkoner, terrasser, svalegange, verandaer og franske altaner. Vores altaner, balkoner og terrasser er udført i enten aluminium, stål eller jern, og vi sørger for at forbehandle materialet, så du ikke skal bekymre dig om løbende vedligeholdelse, men bare kan nyde det endelige resultatet.

Hvad er forskellen på en altan, balkon og terrasse?

Hvad skal du vide om altaner

En altan er typisk hævet over grunden. Den er som et fremspring fra bygningsværket eller integreret i bygningenen. Omkring altanen er der et værn, hvor vi hos Røn Petersen altid sikrer os, at det overholder de lovmæssige krav der forefindes til sikkerhed.

Hvad skal du vide om balkoner

En balkon vil altid være uden på din bygning. Vi sørger for at få balkonen fastgjort inde i bygningen, og samtidig støttes den af søjler eller jerndragere. Udseendet af en balkon kan variere meget i stil, og vi vil altid komme med råd omkring hvilken balkon type, der vil fungere bedst til din bygning.

Hvad skal du vide om terrasser

Terrassen er placeret i forlængelse af din bygning, og ses som et udeareal, der er lagt i et niveau med bygningen. Hvilket materiale, man får udarbejdet sin terasse i, er meget forskelligt, men vi anbefaler, at hvis din løsning skal være i træ, at du får en mindre hævelse fra jorden, fordi træ som organisk materiale ikke bør være i direkte kontakt med jorden, da det ellers skal udskiftes løbende.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på altaner, balkoner
og terrasser

I vores rådgivning, der bygger på mange års erfaring, vil vi både tage udgangspunkt i dine behov og den bygning, som løsningen skal udarbejdes til, samt om det skal udføres i aluminium, stål eller jern og om det skal være en altan, balkon eller terrasse.

Leveret af